Maju Melayu Perkasa!

21 April 2009

Belaian nafsu budak sekolah


Maizura yang menjadi mangsa pelajar lelaki kasanova kini mahu mencuci segala dosa lalu.


PONTENG sekolah dan melakukan maksiat merupakan aktiviti harian Maizura suatu ketika dahulu.


PERTEMUAN dengan gadis berusia 16 tahun bernama Maizura ini cukup menginsafkan. Ceritanya berkisar mengenai realiti masalah sosial yang berlaku di kalangan pelajar sekolah.

Maizura seharusnya fokus kepada persekolahannya. Tetapi hidupnya hampir hancur hanya kerana seorang pelajar lelaki yang sebaya dengannya dan masih bergantung hidup dengan keluarga walaupun untuk sesuap nasi.

Dia berperwatakan menarik, comel, berkulit putih dan pendiam. Maizura menceritakan dia bukan seorang yang gemar untuk memiliki teman lelaki kerana kebanyakan masanya dihabiskan bersama keluarga dan aktiviti kokurikulum.

"Rakan lelaki saya hanya anggap sebagai teman persekolahan. Tapi lelaki 'sundal' bernama Faizal merubah segalanya. Kerana perwatakannya yang menarik, saya pantas tergoda.

"Mana tidaknya, Faizal seorang yang berbadan sasa, kacak dan menjadi rebutan ramai pelajar perempuan.

"Dia aktif dalam sukan sekolah terutama bola lisut serta bola sepak. Pujuk rayunya senang membuatkan gadis cair.

"Dua bulan saja misi dia 'mendapatkan' saya berjaya. Selepas itu kami selalu keluar 'dating' di taman dan juga melepak di rumahnya di Rawang, Selangor. Malah dengan rela hati saya menyerahkan mahkota kegadisan saya kerana cinta kepadanya," kata Maizura,

Ujarnya, aktiviti yang acapkali dilakukan semasa berjumpa ialah melakukan hubungan seks. Perjumpaan bagaikan tidak sempurna jika tidak membuat kerja terkutuk itu.

Kerap ponteng

Maizura bijak menyembunyikan episod cinta terlarang itu daripada pengetahuan keluarganya.

"Saya kata pergi ke sekolah tetapi ketika dalam perjalanan, pakaian akan segera ditukar kerana di dalam beg tersimpan baju T serta seluar jean.

"Nasib baik saya tidak pernah mengandung. Alangkah bodohnya masa itu. Rasa marah dan berdosa timbul tetapi terus tewas dengan pujuk rayu Faizal. Inilah cinta monyet yang memudaratkan diri," katanya jujur.Namun bangkai gajah tidak dapat ditutup dengan nyiru. Keluarga Maizura mula mengesan perubahannya kerana sering pulang lewat ke rumah atas alasan aktiviti sekolah sedangkan keputusan peperiksaan merosot teruk.

"Tetapi saya tetap mempertahankan cinta dengan Faizal malah sanggup mengikutnya lari dengan tinggal di rumahnya.

"Peliknya sepanjang dua minggu bersama aktiviti bersekedudukan kami tidak dapat dikesan kerana kesibukan keluarga berniaga siang dan malam.

"Ini menyebabkan mereka membuat laporan polis kerana menyangka saya telah diculik. Selama dua minggu, kami melakukan seks berkali-kali dalam sehari. Makan, minum serta pakaian pula disediakan oleh Faizal," katanya.

Dikurung dengan kaki diikat

Namun Maizura dapat juga dikesan oleh keluarganya.

"Kerana tidak tahan dengan sikap saya, apabila saya pulang ayah telah mengurung saya di dalam bilik serta tangan dan kaki digari.

"Meskipun begitu, mereka tetap memberi makanan dan minuman, mandi dan juga menukar pakaian saya. Bagaimanapun saya dapat mencuri kunci bilik dan lari ikut tingkap.

"Pada masa itu, saya tekad untuk lari dari rumah bersama Faizal dan membina hidup bersama. Kami lari ke Seremban selama dua hari dan tidur di stesen bas.

"Selepas itu kami ke Kelantan dan tinggal dengan nenek Faizal. Akhirnya kami dapat dikesan oleh keluarga. Mereka mengikat tangan saya sebelum membawa pulang ke rumah," ceritanya.

Maizura kemudian dihantar ke Perak sebelum ke Kedah untuk dijaga oleh saudara-mara. Namun Faizal terus mencarinya dan episod cinta nafsu mereka berulang.

Malah dua pusat pemulihan tidak berjaya menginsafkan Maizura hanya disebabkan dua perkara iaitu cinta dan juga gelora nafsu seks.

"Keluarga telah hilang punca dengan sikap saya. Namun sudahnya saya tahu rupa-rupanya Faizal seorang kasanova.

"Ramai perempuan yang telah diperdayakan sehingga ada yang mengandung anak luar nikah. Diri ini hanya dijadikan tempat memuaskan nafsu buasnya.

"Di Pusat Jagaan Baitul Islah di Shah Alam ini, saya betul-betul ingin berubah. Menyesal air mata darah sekali pun tidak berguna kini," katanya.

Ujarnya lagi, dia ingin menyambung persekolahan yang tertangguh serta berhasrat menjadi seorang guru.

"Biar apabila menjadi guru nanti saya akan menceritakan pengalaman yang dilalui agar anak murid tidak mengikut jejak langkah saya.

"Kata orang, manusia belajar daripada pengalaman dan realiti. Ini kisah benar yang berlaku kepada saya. Saya mahu mencuci semua dosa lalu," katanya.